Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicska fiával is találkozott Vona Gábor

Bertha László

2017.03.28. 11:38

A Jobbik elnöke nemcsak Simicska Lajossal, hanem fiával, a radikális pártnak kétharmadot jósoló Simicska Ádámmal is találkozott már személyesen.

Ezt Vona Gábor saját maga vallotta be az ATV műsorában. A Jobbik elnökének elmondása szerint Simicska Ádámmal az A38 Hajón találkozott, ahol Simicska Lajos szintén jelen volt. Utóbbival közel negyedórán keresztül beszélgetett Vona, aki a pénzért és a hatalomért a Jobbik lelkét is eladta.

Simicska Ádám nemrég egy interjúban fantáziált arról, hogy véleménye szerint 2018-ban az lesz az igazi kérdés, hogy kétharmaddal győz-e a Jobbik, Vonát pedig az „egyetlen komolyan vehető” jelöltnek nevezte.

A kínosra sikeredett interjú egy újabb ékes bizonyítéka volt annak, hogy Simicska Lajos az identitásválságban lévő radikális párt felfuttatásával szeretne kormányváltást elérni a jövő évi választásokon.

Az ATV-n Vona Gábor ennek kapcsán úgy fogalmazott, hogy nagyon örül, hogy Simicska fia szerint a Jobbik kétharmados győzelmet is arathat. Arra a kérdésre, hogy az ellenzéki pártelnöknek van-e bármiféle kapcsolata Simicska Ádámmal, Vona így válaszolt:

Vele is találkoztam már egyszer azon az ominózus hajós rendezvényen.”

Vona Gábor cáfolta azokat a híreket, hogy Simicska fia kérte volna a felvételét a Jobbikba. Azonban nyitott rá, ha Simicska Ádám segíteni akar, akkor szívesen meghallgatják. Vona szerint a magyar közélet túlságosan hiszterizált, így nem lenne jó útlevél, hogy az apja Simicska Lajos, sem az, hogy a Fidelitasból jön.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére