Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.03.21. 07:59

Nemcsak silányabb, drágább is, amit a multik elénk tolnak; Merkelnek forrhat a feje; Trump: megszabadulunk az Iszlám Államtól.
Nemcsak silányabb, drágább is, amit a multik elénk tolnak

Sok esetben nemcsak silányabb minőségűek a multik által forgalmazott élelmiszerek a régiónkban, hanem drágábbak is, mint Nyugat-Európában – derült ki egy csehországi felmérésből. A cseh fővárosban ugyanazon termékek összértéke mintegy 14 százalékkal haladta meg a drezdai bevásárlás összegét. A mintegy száz termék összehasonlító vizsgálata Magyarországon is folyamatban van. A minőség mellett az egyes élelmiszerek árát is összevetik majd az ellenőrök.

Merkelnek forrhat a feje

A legfrissebb németországi közvélemény-kutatás miatt alaposan forrhat Angela Merkel feje, hiszen a szociáldemokrata SPD már a pártok szintjén is megelőzi a kereszténydemokrata CDU-t. Az INSA felmérése alapján az SPD 32 százalékon, míg a CDU 31 százalékon áll. A jelenlegi állás szerint már az esetleges nagykoalíció sem garantálná automatikusan, hogy Angela Merkel maradjon a kancellár. A szocdemek népszerűsége azóta nőtt 10 százalékpontot, hogy a 8 általánost végzett Martin Schulzot jelölték kancellárnak.

Trump: megszabadulunk az Iszlám Államtól

Az amerikai elnök a Fehér Házban fogadta az iraki kormányfőt, akinek megígérte, hogy „megszabadul” az Iszlám Államtól. Donald Trump a találkozót követően kiemelte, hogy az iraki miniszterelnök, Haider al-Abádi nagyon keményen dolgozik, a katonái pedig bátran harcolnak Moszul visszafoglalásáért. Az iraki kormányfő elmondta, hogy biztosítékokat kapott Donald Trumptól arra vonatkozólag, hogy az amerikai kormányzat megnöveli az Iraknak eddig nyújtott támogatást a terroristák elleni küzdelemhez.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére