Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel bosszút forral a jogi határzár szigorítása miatt

Nagy Gábor

2017.03.13. 08:28

Az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós szerint számítani kell arra, hogy a jogi határzár szigorítása miatt "nemcsak politikai szinten, hanem jogi szinten is eljárások fognak indulni" Magyarország ellen.

Szánthó a köztévé műsorában vasárnap elmondta: „álvitának” tartja azokat a nézeteltéréseket, melyek például azt firtatják, hogy „megfelelő lesz-e a jogi védelem a tranzitzónákban”, kiszállnak-e személyesen a bírák, vagy csak videón hallgatják meg a menedékkérőket.

Az Alapjogokért Központ vezetője úgy látja, ezen viták mögé kell látni, és azt kell figyelembe venni, hogy a jogvédő szervezetek „alapállása” teljesen más a magyar érdekektől – mivel azok (a legális és illegális) migrációt támogatják.

Szánthó szerint a jogvédők úgy gondolják, a nyugat-európai multikulturális társadalom a jó, és a nemzeti-keresztény hagyományokat, az alkotmányos identitást „avítt dolognak” tekintik, nem foglalkoznak velük.

A központ vezetője szerint ezzel szemben áll a „józan észen alapuló álláspont”, amely abból indul ki, hogy a jobb élet iránti vágyból „nem szabad emberi jogot kreálni”, nem szabad azt a világon bárhol „kikényszeríthető” menedékjogként beállítani. Szánthó végül leszögezte: az európai családok erejéből kell választ találni a demográfiai krízisre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére