Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beszéddel siránkozik március 15-én az ellenzék?

Forisek Ádám

2017.03.11. 09:58

Az idei nemzeti ünnep alkalmára nem szerveznek demonstrációt a "civil' szervezetek, de két programról már lehet tudni: Majtényi László beszédet mond az Alkotmány utcában, Gémesi György pedig Gödöllõ fõterén fogja ismertetni tizenkét pontos programját.

Március tizenötödikén szinte már hagyomány, hogy az éppen aktuális függetlenebbnél is függetlenebb igazságbajnokok a demokrácia sárba tiprása miatt siránkoznak.

Tavaly például a Tanítanék Mozgalom tartott tüntetést a Kossuth téren, Törley Katalin, a mozgalom egyik vezetője azonban úgy nyilatkozott, idén semmiféle megmozdulást nem terveznek.

Nem tart önálló tüntetést a Szolidaritás Mozgalom sem, helyette, Majtényi László „Séta az új köztársaságért” címmel meghirdetett rendezvényén vesznek részt. A hirdetés szerint a résztvevők az Operánál fognak gyülekezni, innen menetelnek majd az Alkotmány utca Kossuth téri végéhez. Itt mond majd beszédet Majtényi, a Soros György által alapított Eötvös Károly Közpolitikai intézet elnöke, a baloldal kilencvennyolcadik hőse.

Majtényi legutóbb 2012. március 15-én szólalt fel, többek között Pityinger László, alias Dopeman társaságában, akinek a vitorlájába az MSZP is fújja a szelet. Mint ismeretes, Dopeman indul az április VIII. kerületi időközi önkormányzati választáson.

Gémesi György, Gödöllő polgármestere és az MDF egykori alelnöke, március 15-én mutatja be a tavaly áprilisban elindított, „Józan Ész Forradalma” fantázianévre keresztelt mozgalom tizenkét pontját. Erre Gödöllő főterén fog sort keríteni, állítása szerint programpontjai mögé „tömegek” fognak felsorakozni, hogy aztán mindent elsöprő erővel párttá alakuljon mozgalma. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére