Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme az ISIS brutalitása

Forisek Ádám

2017.03.09. 21:28

Az Esam névvel ellátott túlélõ elsõ kézbõl tapasztalhatta meg Irakban az iszlamista terrorszervezet példátlan kegyetlenségét.
MOSZUL, 21:28

Az Esam névvel ellátott túlélő első kézből tapasztalhatta meg Irakban az iszlamista terrorszervezet példátlan kegyetlenségét.

Esam a World Watch Monitornak számolt be arról, hogy sógorát keresztre feszítették az Iszlám Állam tagjai, feleségét és gyermekeit pedig arra kényszerítették, hogy végignézzék a vérlázító kivégzést.

Azt mondták nekik, hogy ha ennyire szeretik Jézust, akkor haljanak meg úgy, mint Jézus.”

- mondta Esam, hozzátéve, hogy sógorát a kivégzés előtt öt órán keresztül kínozták. Ha ez még nem lett volna éppen elég, az ISIS harcosok további brutalitásukat bizonyítva még meg is csonkították a holttestet.

A túlélő beszélt két további keresztény rokonáról. Õk egy párt alkottak, a férfiról azóta sem hallott semmit, a nőt pedig tudomása szerint prostitúcióba kényszeríttették, akárcsak szülővárosának többi keresztény vallású lányát.

Eddig tizenkettő ilyen lányról tudunk, akiket szexrabszolgaként tartanak, de többen is lehetnek.”

Esam beszámolója szerint az ISIS által elkövetett pusztítás újraépítése már megkezdődött, és rengeteg barátját keresztelték újra, miután arra kényszeríttették őket, hogy vegyék fel az iszlám vallást.

Annak ellenére azonban, hogy Moszul környékét egyre gyorsabb ütemben sikerül felszabadítani a terroristaszervezet elnyomása alól, sokan vonakodnak attól, hogy visszatérjenek a térségbe.

Az ISIS harcosai 2014 óta üldözik a keresztényeket, mióta területet szereztek Irakban és Szíriában. Egy évtizeddel ezelőtt Moszulban 35.000 keresztény élt, ma már nem több, mint 30.

(Christian Today)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére