Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sátáni rituálé keretében gyilkoltak meg egy fiatal lányt az illegális bevándorlók

Bertha László

2017.03.04. 12:58

Az Egyesült Államokban illegálisan tartózkodó MS-13 nevezetû banda két el salvadori tagja három tizenéves lányt tartott fogva; egyiküket sátáni rituálé keretében meggyilkolták.
HOUSTON, 12:58

Az Egyesült Államokban illegálisan tartózkodó MS-13 nevezetű banda két el salvadori tagja három tizenéves lányt tartott fogva; egyiküket sátáni rituálé keretében meggyilkolták – írja az AP.

A 22 éves Miguel Alverez-Florest és a 18 éves Diego Hernandez-Riverát emberrablás és gyilkosság vádjával tartóztatták le, büntetésük akár életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet, miután beismerték tettüket.

A 15 éves lány holttestét február 16-án találták meg, lőtt sebekkel az arcán és a mellkasán. A gyilkossági nyomozók hivatalosan még nem közölték a lány személyazonosságát, azonban biztosak abban, hogy ki ő.

A 14-16 év közötti fiatal lányokat akaratuk ellenére tartották fogva, egyikük elmondása szerint a banda tagjai drog- és alkoholfogyasztásra, valamint szexuális kapcsolatra kényszerítették őket.  A lány a nyomozóknak azt is elmesélte, hogy a 15 éves társukat sátáni szertartás keretében gyilkolták meg, mert a „fenevad” a lelkét kívánta a bandatag szerint.

Az MS-13 (más néven Mara Salvatrucha) nevű csoportot el salvadori bevándorlók hozták létre az 1980-as évek környékén Los Angelesben, mely mára egy nemzetközi bűnözői csoporttá vált.
 
Az amerikai elnök, Donald Trump komoly szigorításokat foganatosítana az illegális bevándorlás megfékezése érdekében. Az elnök emellett azt tervezi, hogy létrehoznak egy ügynökséget, mely a bevándorlási bűnözés áldozatainak és családjaik megsegítését szolgálná.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére