Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hollandok nyolcvan százaléka aggódik a migráció miatt

Bokor Gábor

2017.02.26. 09:28

Pár héttel a parlamenti választások elõtt a holland lakosok többsége a legkomolyabb gondnak az országot sújtó migrációt látja.
AMSZTERDAM, 9:28

Pár héttel a parlamenti választások előtt a holland lakosok többsége a legkomolyabb gondnak az országot sújtó migrációt látja.

Márciusban tartanak választásokat Hollandiában, ahol a jelenlegi állás szerint az EU-szkeptikus Geert Wilders vezeti a közvélemény-kutatásokat. A szavazatra jogosultak nyolcvan százaléka szerint komolyan aggódnak amiatt, hogy egyre több és több bevándorló érkezik a németalföldi országba. 

Ennél aggasztóbb adatot mutat az, hogy a válaszadók 86 százaléka tartja aggasztónak azt, hogy drasztikusan csökkentek a holland nemzeti értékek. Alig tíz százalékuk tartja azt valószínűnek, hogy ez ügyben bármi előrelépésben a következő években. A holland politikai elit többsége is Wilders véleményén van, aki szerint az ország egyik legnagyobb problémáit a migráció okozza.

Mark Rutte miniszterelnök alig egy hónapja mondta azt a migránsoknak, hogy csak akkor maradhatnak az országban, ha végre megpróbálnak integrálódni.

Nem kell itt lennetek. Ha nem tetszik, ami ebben az országban van, húzzatok el, nem kell itt lennetek"

– fogalmazott korábban Rutte.

A Rutte vezette Szabadság és Demokrácia Néppártja jelenleg a második legnépszerűbb párt Hollandiában.

(Breitbart)  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére