Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2017.02.24. 07:59

V4-es csúcstalálkozó lesz a silány élelmiszerek miatt; a határõrizetet segítik a Honvédség új repülõi; egyre többen használják a tömegközlekedést Budapesten. A nap legfontosabb hírei.
V4-es csúcstalálkozó lesz a silány élelmiszerek miatt 

Rendkívüli kormányfői csúcstalálkozón foglalkozik majd a négy visegrádi ország azzal a problémával, hogy a multinacionális cégek rosszabb minőségű termékeket forgalmaznak a térségben, mint tőlünk nyugatabbra – jelentette be Robert Fico szlovák miniszterelnök. Robert Fico a csütörtöki pozsonyi sajtóértekezletén jelentette be, hogy a visegrádi négyek felszólítják az Európai Bizottságot, hogy haladéktalanul foganatosítson intézkedéseket, melyek meggátolják ennek a gyakorlatnak a folytatását.

A határőrizetet segítik a Honvédség új repülői

Kiképzésre, felderítésre, a határőrizeti munkát segítő megfigyelésre, szükség esetén árvízi helyzet felmérésére is bevethetők lesznek a Magyar Honvédség új, rövidesen hadrendbe álló ZLIN típusú repülőgépei. Orosz Zoltán altábornagy, a Honvéd Vezérkar helyettes főnöke az MTI-nek adott interjújában elmondta: első körben négy kiképző, felderítő repülőt vásárolt a honvédség, amelyek megérkezésével kivonják a hadrendből a JAK–52-es repülőgépeket. Orosz Zoltán elmondta, hogy a négyüléses gépeken különböző felderítő eszközök is telepíthetők. E gépek műszerezettsége olyan, hogy nemzetközi légi forgalomban is részt tudnak venni, hatótávolságuk 800 kilométer.

Egyre többen használják a tömegközlekedést Budapesten

Egyre többen veszik igénybe a budapesti közösségi közlekedést - írta pénteki számában a Világgazdaság a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jegy- és bérletértékesítéséből származó bevételeire hivatkozva. Áremelkedés nélkül csaknem kétmilliárd forinttal nőtt egy év alatt a társaság menetdíjbevétele, amely tavaly az év első tizenegy hónapjában elérte az 59,4 milliárd forintot. Az összegből 42,7 milliárd forintot tett ki a bérletekből származó bevétel - írták. A BKK közölte a lappal azt is, hogy egyre emelkedik a jegykiadó automaták forgalma, a menetdíjbevételek csaknem 47 százalékát tette ki ez az értékesítési forma 2016 első tizenegy hónapjában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére