Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Õrizetben a rendõrt gázoló román kamionos

888.hu

2017.02.14. 09:28

A rendõrség közúti baleset okozásának gyanúja miatt vett õrizetbe egy román kamionsofõrt az M5-ösön történt halálos baleset ügyében. Egy 23 éves rendõrnõt gázoltak halálra a sztrádán hétfõ reggel.

A rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, majd őrizetbe vette azt a 47 éves román kamionsofőrt, aki hétfő reggel halálos balesetet okozott az M5-ös autópályán – közölte a rendőrség késő este.

Hétfő reggel két autó és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A rendőrség délután közölte, hogy egy rendőrnő a halálos baleset áldozata, illetve a két sérült egyike is rendőr.

A rendőrség esti közleménye szerint közúti baleset okozásának megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályán egy 47 éves román állampolgár ellen.

A Pest megyei rendőrök a kamion vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Egy hős távozott

Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón. 2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség Határrendészeti Igazgatóság állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba.

2016. szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóságánál járőr beosztásban véglegesítették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére