Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2017.02.14. 07:59

Villanyoszlop okozhatta a veronai busztragédiát; Demszky magát mosdatja; Tarlós újrázhat. A nap legfontosabb hírei.
Villanyoszlop okozhatta a veronai busztragédiát

A tragédia helyszínén készült képekből és felvételekből egy grafikusművész készített animációt. Ez alapján azt feltételezi, hogy akár a kidöntött villanyoszlop is okozhatta a tüzet a buszban. A veronai buszbaleset okozta trauma feldolgozásának megkönnyítése érdekében beszélgetést tartottak a Pizolit Személyszállító Kft. dolgozói, gépkocsivezetők és szerelők, szakértők és érdeklődők részvételével még a hétvégén Kiskunfélegyházán. Ezen a találkozón mutatta be M. Fekete György grafikusművész a kisfilm-animációját a szerencsétlenségről. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a busz kisodródásakor a szalagkorlát kidöntött egy villanyoszlopot és ez rövidzárlatot okozhatott. A grafikus szerint ez gyújthatta be az üzemanyagnyílás sérülése következtében a gázolajat.

Demszky magát mosdatja

Szürreális élményben lehetett része annak, aki tegnap a Budai Liberális Klub által szervezett kerekasztal-beszélgetésen töltötte a drága idejét. Demszky az ügyvédje és egy népszavás újságíró társaságában a bizonyítványát magyarázta. Pár kedves, idős néni és jó pár exmunkásőrből liberálissá átvedlett nyugdíjas társaságában kibeszéltük az OLAF-jelentés mögött meghúzódó tényeket. Demszky Gábor szerint fölöslegesen tárt fel szabálytalanságokat az OLAF a 4-es metró ügyében, az ő lelkiismerete tiszta. A volt főpolgármester szerint az OLAF-jelentés egyoldalú és megalapozatlan, a Siemens, az Alstom pedig "bizonyára loptak", hiszen ezeket a vállalatokat vizsgálták az osztrák a német és az angol hatóságok is. Teljes beszámolónkat ITT olvashatjátok.

Tarlós újrázhat

Amennyiben Tarlós István 2019-ben újrázna a főpolgármesteri címért, a Fidesz-KDNP kerületi polgármestereinek jelentős részére biztosan számíthatna – írta a Magyar Idők keddi száma. A kerületvezetők szerint eddigi munkájával bizonyított a főpolgármester, ugyanakkor többen felhívták a figyelmet, hogy még csak félidő van. A lapnak először Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere fejtette ki, hogy támogatná Tarlós Istvánt egy újabb fővárosi ciklusa esetén. Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szerint olyan főpolgármesterre van szüksége a városnak, aki vezetett kerületet, így ismeri a város összetételének sajátosságait és megtapasztalta a szociálliberális városvezetés során az ellenzéki szerepet is, mely kellően acélozta az embert.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére