Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orvosi igazolással nem robbantják fel magukat az iszlamisták

Bokor Gábor

2017.02.07. 21:28

A dzsihádisták leginkább fej- és hátfájás miatt nem vállalják az öngyilkos merényleteket - áll az iraki hadsereg által megtalált dokumentumokban.
RAKKA, 21:28

A dzsihádisták leginkább fej- és hátfájás miatt nem vállalják az öngyilkos merényleteket – áll az iraki hadsereg által megtalált dokumentumokban.

Az iraki hadsereg meglehetősen furcsa dokumentumokra bukkant Moszulban, mikor a kurd csapatokkal együtt hozzáfogtak a város felszabadításához és aknamenetesítéséhez: hivatalos panaszlevelekre, melyeket a dzsihádisták aktájához csatoltak parancsnokait. A megszerzett iratok szerint a kalifátust védő Tariq Bin Ziyad zászlóalj harcosai pontosan 14 fajta orvosi problémával küszködtek, és panaszaik alapján félő, hogy gyávaságuk miatt visszaküldik őket Európába.

Egyre több olyan iszlamista van, aki az agymosás ellenére nem akarja felrobbantania magát egészségügyi problémákra hivatkozva.  Így történhetett meg, hogy több dzsihadista orvosi igazolással maradt távol a végzetes támadásoktól. Leginkább fejfájás vagy rossz közérzet miatt nem indulnak az akcióba.

A megfutamodó külföldi harcosok már orvosi papírral is tudják bizonyítani problémáikat, melyekkel a végzetes küldetéseket próbálják meg elkerülni.

Egyre nagyobb a gond az Iszlám Állam sorain belül, ezt pedig az is mutatja, hogy a terroristák egyre növekvő számban fújják le az öngyilkos merényleteket.

Nem akarok harcolni, vissza akarok menni Franciaországba”

– mondta az egyik 24 éves, algériai származású francia katona.

A Hirado.hu által szemlézett jelentésben áll még egy koszovói és egy belga terrorista jelentése, akik hátfájás miatt nem akarnak tovább harcolni. A terrorszervezet listáján a panaszok mellett nemcsak az iszlamista személyes adatai szerepeltek, hanem olyanok is, minthogy hány felesége és hány rabszolgája van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére