Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tizenhárom évre ítéltek egy migránst, mert meg akart ölni egy másikat

Bokor Gábor

2017.02.04. 20:58

Mindez Ausztriában.
BÉCS, 20:58

Mindez Ausztriában. 

A bécsi bíróság 13 év börtönbüntetésre ítélt egy 46 éves marokkói migránst. A férfit azért ítélték el, mert meg akarta gyilkolni a szíriai lakótársát a simmeringi migránstáborban. 

A migráns hosszasan ecsetelte a védőbeszédében, hogy a támadása előtti napon ketten szexuálisan zaklatták egy ottakringi lakásban. Miután kórházba ment, az orvosok megvizsgálták, ám nem találtak bizonyítékot a zaklatásra, így kiengedték. A rendőrök ezután visszavitték a szállóra, ahol egy 8 centis késsel leszúrta az alvó lakótársát. 

A bíróság szerint a marokkói férfi hamis papírokkal, Olaszországon keresztül jutott Ausztriába. Minden jel szerint azért akart gyilkolni, mert a szír férfi le akarta buktatni társai előtt a férfi valódi állampolgárságát, ugyanis azt titkolta. A hatóságok előtt – a kiutasítás elkerülése végett– szírnek vallotta magát, azonban a szíreknek egyből gyanússá vált, mert marokkói dialektusban beszélt – írja a Local

A szír migráns csak azért élhette túl a támadást, mert nagyon hangosan üvöltött, így azonnal érkezett a segítség. A marokkói férfi több artériát átvágott, átszúrta a szír férfi máját, valamint több bordáját is eltörte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére