Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A NATO segítené a terrorral megfertõzött Líbiát

Nagy Gábor

2017.02.01. 23:38

Biztatónak nevezte az Iszlám Állam líbiai sejtjének felszámolása érdekében tett elõrelépéseket és támogatásáról biztosította az ENSZ támogatta líbiai egységkormányt Jens Stoltenberg NATO-fõtitkár szerdán, miután megbeszélést folytatott Brüsszelben Fájez esz-Szarrádzs líbiai kormányfõvel.
BRÜSSZEL, 23:38

Biztatónak nevezte az Iszlám Állam líbiai sejtjének felszámolása érdekében tett előrelépéseket és támogatásáról biztosította az ENSZ támogatta líbiai egységkormányt Jens Stoltenberg NATO-főtitkár szerdán, miután megbeszélést folytatott Brüsszelben Fájez esz-Szarrádzs líbiai kormányfővel – számolt be szerdán az MTI.

Stoltenberg kijelentette, a NATO készen áll arra, hogy támogatást nyújtson Líbiának hatékony biztonsági és védelmi intézmények kialakításában, a terrorista csoportok elleni további küzdelem képességeinek erősítésében, valamint hogy megteremtse a béke feltételeit. Hozzátette, a katonai szövetség a jövőben kész tanácsokkal segíteni egy korszerű védelmi minisztérium létrehozását, egy egyesített katonai vezérkar felállítását, továbbá polgári irányítás alatt működő biztonsági és hírszerző szolgálatok kiépítését.

Az észak-atlanti szövetség a líbiai egységkormány kérése esetén kész segítséget nyújtani az Európai Uniónak a líbiai parti őrség és a haditengerészet munkájának erősítésében – mondta a főtitkár.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére