Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nemrég lemondott DK-s igencsak odaszúrt a baloldalnak

Sümeghi Lóránt

2017.01.29. 10:28

Kerék-Bárczy Szabolcs, a Demokratikus Koalíció volt önkormányzati képviselõje egy Facebook-poszt formájában jelentette be, hogy végleg kivonul a közéletbõl.

Kerék-Bárczy Szabolcs, a Demokratikus Koalíció volt önkormányzati képviselője egy Facebook-poszt formájában jelentette be, hogy végleg kivonul a közéletből.

Ismeretes, Kerék-Bárczy a tavalyi év szeptember 1-én, a 168 Óra hasábjain megjelent Paradigmaváltást! című írásában éles kritikát fogalmazott meg a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval szemben, így a párt elnöksége azonnal távozásra kényszerítette. Ennek következtében az aznapi elnökségi ülés után bejelentette, hogy lemond elnökségi tagságáról, és kilép a pártból. 

Ennek ellenére interjúk, írások keretében továbbra is részt vett a közéletben, azonban elmondása szerint most jutott el arra a pontra, hogy végleg visszavonuljon.

Bejegyzésében kifejtette, hogy a fordulatokban gazdag néhány hónap, többekkel való együtt gondolkodás és munkálkodás után, valamint hosszas mérlegelést követően úgy döntött, hogy a közelebbi és távolabbi jövőben nem kíván semmilyen közéleti tevékenységet folytatni. Ugyanakkor a baloldali szimpatizánsok felé jelezte, hogy téved az, aki azt gondolja, Magyarországon nincs demokrácia:

él még annyira a demokrácia Magyarországon, hogy mi is szabad akaratból választjuk az életformánkat, vezetőinket és nemzeti céljainkat." 

Majd a baloldal felé intézett kritikáját azzal zárta, hogy hangsúlyozta: be kell látnia és el kell fogadnia azt, hogy az emberek túlnyomó többsége, beleértve a volt és lehetséges elvbarátokat, vagy meg van elégedve a fennálló viszonyokkal, vagy kockázatosabbnak, netán kevésbé kívánatosnak tartja a küzdelmet egy új jövőért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére