Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2017.01.26. 19:59

Nagy a csend a Jobbik adatgyûjtési akciója körül, Orbán mindenkinél elõrébb van, Trump hét muszlim országból is korlátozza a beutazást. Olvasd nálunk a nap legfontosabb híreit!
Nagy a csend a Jobbik adatgyűjtési akciója körül

A párt utolsó hivatalos nyilatkozata szerint november vége óta áll feldolgozás alatt a Jobbik által indított adatgyűjtési akció. Részleteket egyelőre azonban nem mernek elárulni. A radikális párt által indított konzultációról korábban több azt hangoztatta, hogy nagyon fontos számukra a kérdőív. Egyelőre nem tudni, mennyi kérdőívet küldtek vissza a pártközpontba, és milyen eredménnyel. Az adatvédelmi hatóság is elkezdte vizsgálni a Jobbik ezzel az üggyel kapcsolatos levélkampányát és adatkezelési gyakorlatát, miután a hivatalhoz beadvány érkezett.

Orbán mindenkinél előrébb van

A Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából kiderült, hogy a kormányfő újrázását többen támogatják, mint ahányan a szóba jöhető jelölteket együttesen. A közvélemény-kutatásból világosan látszik, hogy a magyarok közel kétötöde (37 százalék) ismét Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek.

Trump hét muszlim országból is korlátozza a beutazást

Trump a közeljövőben aláírja azt az elnöki rendeletet, amely korlátozni fogja a beutazást és a bevándorlást hét muzulmán többségű országból. Ezek az országok: Irak, Líbia, Szomália, Szudán, Szíria, Jemen és Irán. A rendelet megtiltja a menekültstátuszok kiadását a fentebb említett országokból érkező kérelmezők számára és felfüggeszti a vízumok kiadását is.
A listát és a rendelet szövegét nyilvánosságra hozó Trump-ellenes baloldali amerikai sajtóorgánumok a hír kiszivárogtatásához még hozzáteszik azt az ironikus megjegyzést, hogy a hét tiltásra számító országban az a közös, hogy mindegyikkel szemben beavatkozott, vagy most is beavatkozik az USA.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére