Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gõzerõvel folyik a "Ki a Jobb Náci" a Jobbikban - nem tudunk szurkolni senkinek

888.hu

2017.01.06. 19:28

Az óbudai Jobbik, a nyíltan antiszemita Kurucinfóval készül megemlékezni a kitörés napjáról. A józsefvárosi Jobbik a rendõrgyilkossággal gyanúsított Gyõrkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) egykori szóvivõjével és második világháborús veteránokkal emlékezik a Budapestet védõ német és magyar erõk 72 évvel ezelõtti kitörésére.

A Jobbik óbudai szervezete által megrendezett "Kitörés Emléktúra" plakátján szerepel a Kurucinfó mint hivatalos médiatámogató. Az ügyben kerestük a Jobbik sajtóosztályát is, hiszen minket is érdekelt, hogy miként is kerül lépten-nyomon az antiszemita Kurucinfó a Jobbik szórólapjaira? A válaszra azóta is várunk.

A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori szóvivőjével, Alkay Zsolttal fog megemlékezni a józsefvárosi Jobbik a Budapestet védő német és magyar erők 72 évvel ezelőtti kitörésére. A Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője az a Győrkös István, aki októberben lelőtt egy rendőrt Bőnyben. Az eseménynek a párt oktatásért felelős szakpolitikusa, Dúró Dóra lesz a házigazdája.

Alkay a mozgalmi nevén „Kalózként” ismert férfi a 90-es évek közepén a Király B. Izabella alapította Magyar Érdek Pártjának volt az alelnöke.

Alkay később a szkinhedmozgalom aktív tagjaként tűnt fel, az 1998-ban a Magyar Nemzeti Arcvonal által életre hívott Becsület napja rendezvény és a Kitörés-emléktúrák ötletgazdája volt, legalábbis szélsőjobbos híroldalak szerint - írja a Pesti Srácok

Szigetvári is elkezdett emberkedni a Jobbikkal

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szerint az, hogy a Jobbik egy szélsőjobboldali megemlékezést szervez, bebizonyítja, hogy Vona Gábor pártjának radikalizmusa alkalmatlan a választók bizalmának megszerzésére. Éppen ezért a Jobbikkal nem együttműködni kell, hanem legyőzni őket, mert csak folytatnák hazánk útját a zsákutcába.

Az Együtt elnöke felszólítja a Jobbikot, hogy mondja le ezt a szélsőjobboldali rendezvényt.

Az Együtt elnöke szerint a kitörés napjára való szélsőjobboldali emlékezés leleplezi a jobbik minden cukiskodását és álságos megfontoltságát. Ebből is látszik, hogy hazudnak a szavazóknak, hogy aztán akár a zsidókat érintően, akár a szélsőjobboldali náci-kollaboránsok ügyében meg-megmutassák valódi énjüket.

Szigetvári Viktor felhívja a figyelmet arra, hogy a jobbik kormányképtelen párt. Szélsőjobboldali radikalizmusa alkalmatlanná teszi Vona Gábor pártját arra, hogy a választók többségének bizalmát bármikor is megszerezzék.

Már csak egy kérdésem maradt: mi lesz a Jobbik-DK-MSZP-Együtt-PM összefogásból? 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére