Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Akik veszélyt jelentenek, azokat azonnal ki kell utasítani"

Bokor Gábor

2017.01.05. 21:28

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértõ úgy tudja a Budapesten szilveszterkor erõszakot elkövetõ szír férfi menedékkérõként érkezett Németországba, és ott élt már egy ideje.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő egyelőre kérdéses, hogyan is került és milyen céllal érkezett Magyarországra az a szíriai migráns, aki szilveszterkor megerőszakolt egy magyar lányt Budapesten. 

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában kifejtette, hogy a hatóságoknak rá kell jönniük, hogy a migráns miért bérelt itt egy lakást, valamint honnan voltak papírjai.

A szakértő szerint egyáltalán nem egyszerű feltárni egy illegális bevándorlónak a hátterét.

A nyitott határok jelentik alapvetően a problémát. Bárki felül egy vonatra, beül egy autóba, Budapestről el tud menni egészen Gibraltárig úgy, hogy ha szerencséje van, senki meg nem állítja"

– vélekedett a szakértő.

Spöttle szerint ez a nyitott Európa politikája. A berlini merénylőnek például nyolc álszemélyisége volt, a támadás után pedig gond nélkül el tudott utazni Olaszországba.

Nyolc helyről vette fel a szociális segélyt, radikalizálódott, kapcsolatban állt az Iszlám Állammal, és egy rossz hírű pályaudvarnál még drogokat is árult. Igazából kimerített minden bűncselekményt, amit ki lehet meríteni egy demokráciában"

– hangoztatta Georg Spöttle, aki szerint a hozzá hasonlók több ezer eurót szedhetnek össze különböző európai országokban azért, mert szabadon kószálhatnak.

Ennek a problematikának a megoldása a migráció megállítása, a jelenleginél sokkal szigorúbb ellenőrzés. Azokat az embereket pedig, akik veszélyt jelentenek, azonnal ki kell utasítani"

– vélekedett a szakértő.

(Hirado)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére