Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.01.03. 19:59

Bebizonyosodott: Juncker évtizedekig akadályozta az adóelkerülés elleni harcot; családjával érkezett Törökországba az isztambuli merénylõ; újabb élelmiszerek áfája csökken. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Bebizonyosodott, hogy Junckerék lehúzták az egész EU-t

Kiszivárgott német diplomáciai források szerint Juncker luxemburgi kormányfőként évtizedekig akadályozta az adóelkerülés elleni harcot Európában. Az elmúlt időszakban új adatok is napvilágra kerültek Juncker ténykedéséről. A brit The Guardian szerint Juncker utasítására Luxemburg akadályozta annak a bizottságnak a működését, aminek az adóelkerülést kellett volna felszámolnia az Európai Unióban a tagállamok adózási politikájának összehangolásával.

Családostul érkezett Törökországba az isztambuli elkövető

A feltűnés elkerülése végett feleségével és két gyerekével együtt érkezett Szíriából Törökországba 2016 novemberében az újévi isztambuli merénylet elkövetője. A férfi, aki az Iszlám Állam tagjaként harcolt Szíriában, családjával először a közép-törökországi Konya városába ment. A Sabah című legfőbb kormánypárti lapnak az is tudomására jutott, hogy a terrorista 15 nappal ezelőtt érkezett Isztambulba. A nap folyamán a török hatóságok letartóztattak egy férfit, aki, mint kiderült, csupán hasonlított a merénylőre, így az elkövetőt továbbra is keresik.

Újabb alapvető élelmiszerek lesznek olcsóbbak

A baromfihús, a tojás, valamint a friss tej áfájának januári csökkentése után a kormány dolgozik azon, hogy további termékek közterhe is csökkenjen. Jövőre a tejföl, a túró és a sertésbelsőségek áfája is csökkenhet. A januári csökkentéssel kapcsolatban Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára elmondta, hogy nem nyeli le a kereskedelem az áfacsökkentésből származó megtakarítást, azt teljes mértékben megkapják a vásárlók.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére