Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Agyonlõttek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteken

Kékes Viki

2017.01.02. 14:18

Melczer Dániel a petárdázó szomszédjára panaszkodott, emiatt kellett meghalnia.
PAVIA, 14:18

Vasárnap hajnalban a Fülöp-szigeteki Paviában agyonlőttek egy 37 éves magyar férfit. A rendőrség szerint Melczer Dávidot a szomszédja lőtte le.

Melczer Dávid az ABS-CBN hírportál beszámolója szerint helyi idő szerint vasárnap hajnali fél egykor szólt a lakópark biztonsági őrének, hogy kérje meg a szomszédját, hagyja abba végre a petárdázást, mert aludni szeretne. A biztonsági őr elmondása szerint a szomszédnak, Lucindo Limnek nem volt kifogása a kérés ellen.

Amikor azonban a biztonsági őr visszatért a szokásos útvonalára, sikoltozást hallott a ház környékéről. Amikor visszament, Limet egy 45-ös kaliberű fegyverrel a kezében látta meg, amit el is kobzott tőle. Az esetet azonban nem jelentette a rendőrségnek.

Hajnali három körül Melczer menyasszonya arra ébred, hogy a vőlegénye nincs az ágyban, ezért keresésére indult. Melczer holttestét házuk hátsó részében találta meg. Azonnal kihívta a rendőrséget. A kiérkező rendőröket a biztonsági őrök tájékoztatták a korábbi incidensről, ezért a szomszéd házához mentek. Lim beismerte a gyilkosságot és átadta a gyilkos fegyvert, egy 9 mm-es pisztolyt. Azt állította, hogy Melczer annyira feldühödött a petárdázás miatt, hogy megrugdosta. Ezért lőtte le.

A rendőrség vizsgálja, hogy a biztonsági őrök miért nem jelentették előbb az esetet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére