Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szilveszteri terrortámadásoktól tart Nyugat-Európa

Nagy Gábor

2016.12.30. 22:38

Rengeteg rendõrt vezényeltek ki az utcákra több nyugat-európai városban, mivel a hatóságok attól tartanak, hogy szélsõségesek a berlinihez hasonló merényletet fognak elkövetni.
BERLIN, PÁRIZS, 22:38

Rengeteg rendőrt vezényeltek ki az utcákra több nyugat-európai városban, mivel a hatóságok attól tartanak, hogy szélsőségesek a berlinihez hasonló merényletet fognak elkövetni.

Berlin utcáin 1700 rendőrrel lesz több, mint egy éve ugyanekkor. A hatóságok különböző útakadályokat is felállítottak, hogy ne ismétlődjön meg a múlt heti támadás. A berlini rendőrség szóvivője a Reutersnek elmondta, minden eshetőségre felkészültek, s folyamatos kapcsolatban állnak a titkosszolgálatokkal is.

Kölnben, Frankfurtban szintén megerősítették a rendőri jelenlétet, de országszerte fokozott vizsgálatokat tartanak a repülőtereken, vasútállomásokon és buszpályaudvarokon.

Milánóban, és több olasz nagyvárosban is megerősítették a rendőrség jelenlétét. Olaszországban több történelmi helyszínt, épületet – többek között a Colosseumot is – kordonnal vettek körbe a hatóságok.

A spanyol fővárosban 1600-al több rendőrt vezényelnek ki az utcákra szilveszterkor. Madrid egyik központi terén, ahol több mint 25 ezer embert várnak szilveszter éjszakáján, útakadályokat emeltek a rendőrök.

Franciaországban is készülnek az idei szilveszterre. Csak Párizsban a hétvégén 600 ezer embert várnak a szilveszteri ünnepségekre, ennek fényében brutális erősítésbe kezdett a rendőrség itt is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére