Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Igazi tündérmesévé vált a jóképû pakisztáni fiú élete

Tóth Dalma

2016.12.29. 17:22

Pillanatok alatt megváltozott az élete annak a pakisztáni fiúnak, akit egy fotós kapott lencsevégre. A jól sikerült képnek köszönhetõen a fiú gyorsan az internet sztárjává vált és most elsõ filmes szerepére készül.

Ahogy korábban írtunk róla, Arsad Khanról az iszlámábádi piacon készített képet egy arra sétáló fotográfus, majd feltette az Instagramra. 

A fotón Khan épp a pakisztániak hagyományos teáját készíti, miközben szemeivel egyenesen a kamerába néz. A 16 éves pastu fiú kékeszöld szemei pedig egyből elvarázsolták a nőket. A kép futótűzként terjedt, Khan pedig egyre több ajánlatot kapott az ország vezető divatmárkáitól.

A mindössze 16 éves fiú már szerepelt két videoklipben, kifutóra lépett egy divatbemutatón Pakisztán leghíresebb topmodelljeinek egy részével, most pedig a filmek világába is belekóstol. Khan menedzsere, Malik Fahim elárulta, hogy a fiú már aláírta a szerződést és januárban kezdi a forgatást. Az év első hónapjait Dubajban tölti.

Khan egy 17 gyerekes, szegény családba született, ezért sohasem járt iskolába, de reméli hogy a hírnév lehetőséget ad neki az "előrelépésre".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére