Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb félmillió muszlim érkezik Európába a családegyesítés révén

Sümeghi Lóránt

2016.12.29. 12:58

A CSU politikusa, Johannes Singhammer szerint 2017-tõl megduplázódhatnak az európai migránsok száma, ugyanis a családegyesítés alapvetõ emberi jognak számít Európában.
BERLIN, 12:58

A CSU politikusa, Johannes Singhammer szerint 2017-től megduplázódhatnak az európai migránsok száma, ugyanis a családegyesítés alapvető emberi jognak számít Európában.

Mint ismert, Angela Merkel wilkommenskulturjának köszönhetően mintegy 1,4 millió muzulmán migráns vándorolt be Európába az elmúlt másfél évben. A német bevándorlásügyi hivatal statisztikái szerint ebből mintegy 600 ezer migránsnak nyoma veszett, ugyanis az illegális határátlépés következtében nem sikerült őket sem beazonosítani, sem pedig regisztrálni. 

Ennek ellenére újabb migránshullám fenyegeti Európát, amely már a legalitás határát súrolja.

Ugyanis az Európai Unió alapvető emberi jogai közé tartozik a menekültek családegyesítésre vonatkozó kérelmének elfogadása is, melynek révén minden egyes Németországba érkező migránsnak joga lesz maga után hozni a sok esetben 6-8 gyerekből álló családját is.

Singhammer szerint ez legalább félmillió további muzulmánt jelent, akik már azonban legális úton érkezhetnek Németországba.

A bevándorlásügyi hivatal statisztikáinak azonban ellentmondanak azok a nem hivatalos adatok, miszerint a családegyesítés révén Európába tartók száma elérheti az akár egy millió főt is, amely már nemcsak kulturálisan, hanem infrastrukturálisan is abszolút terhet ró a német szociális és gazdasági intézményekre. Ezeket az adatokat látszik alátámasztani Gerd Müller német fejlesztési miniszter nyilatkozata, miszerint

muszáj valamikor egy migrációs plafont meghatározni, hiszen már nem marad például elég tanár, aki foglalkozni tudna ezekkel a gyerekekkel.

A CSU vezetője, Horst Seehofer korábban már próbálta rábírni arra Merkelt, hogy tartsa be az évenkénti 200 ezres migránskvótát, azonban úgy tűnik, egyelőre süket fülekre talált ez a kérés is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére