Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Pörge Béla

2016.12.29. 07:59

A lezuhant orosz gépen viccelõdik a Charlie Hebdo; migránsok tízezrei kapnak támogatást, hogy végre hazamenjenek; a fedélzeti számítógép állíthatta meg a kamiont Berlinben.
Migránsok tízezrei kapnak támogatást, hogy végre hazamenjenek

Csaknem 55 ezer migránsnak ítéltek meg pénzügyi támogatást az idén Németországban, hogy azok önkéntesen távozzanak az országból. Egy szóvivő szerint semmi sem utal arra, hogy a program visszaélésre ösztönözne, az elérhető támogatás túl csekély ahhoz, hogy bárkinek is megérje a hazájából ismét Németországba utazni.

A fedélzeti számítógép állíthatta meg a kamiont Berlinben

A Der Spiegel úgy tudja, hogy a támadáshoz használt kamion kamerával és radarral felszerelt baleseti figyelmeztető rendszerrel rendelkezik, amely lefékezi a járművet, ha a vezető egy másodpercen belül nem reagál a figyelmeztető jelzésre. A rendszer működésbe lépett, amikor a kamion nagy sebességgel az emberek közé hajtott a berlini merénylet során.

Az orosz gép lezuhanásán gúnyolódik a Charlie Hebdo
 

Karikatúrát közölt a Charlie Hebdo nevezetű francia szatirikus hetilap az orosz védelmi minisztérium Fekete-tengerbe zuhant gépének szerencsétlenségéről. A rajzon egy zuhanó repülőgép, valamint az orosz hadsereg művészegyüttesének egyik szólistája látható, amint azt énekli: „A-A-A-A-A-A”. A rajzhoz tartozó felirat szerint „bővül a Vörös Hadsereg Kórusának repertoárja”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére