Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre inkább szabadulnának a migránsoktól a németek

Pörge Béla

2016.12.28. 19:28

Komoly vitát váltott ki Németországban a hajléktalant felgyújtó migránsok ügye. A pártok egy része szigorításokat szeretne, a bûnözõket ki akarják toloncolni.
BERLIN, 19:28

Komoly vitát váltott ki Németországban a hajléktalant felgyújtó migránsok ügye. A pártok egy része szigorításokat szeretne, a bűnözőket ki akarják toloncolni.

Az ügyről a 888.hu is beszámolt, már akkor megírtuk, hogy migránsok voltak az elkövetők, amikor a balliberális sajtó még fiatalokat emlegetett. Aztán elkapták a tetteseket...

Az eset Németországban komoly felzúdulást váltott ki, hiszen a felvételeken az is látszik, hogy a migránsok jól szórakoznak azon, amit tettek. Az pedig nem rajtuk múlt, hogy a hajléktalan megúszta a támadást sérülések nélkül.

A korábbi berlini idegenrendészeti megbízott, Barbara John nyilatkozott a Berliner Zeitungnak az ügyben.

Az ember látva a felvételeket, elgondolkozik. Hogy juthat valakinek eszébe felgyújtani valakit pusztán szórakozásból?"

A szakember a kiutasítások szigorításában bízik.

A tettesek ellen remélhetőleg büntetőeljárás indul, és utána el kell ítélni őket bíróság előtt. Jó lenne utána megszabadulni tőlük."

John kiemelte:

szembe kell néznünk azzal, hogy a menekültek között bűnözők és pszichopaták is érkeznek közénk."

Ahogy a berlini merénylő esetében is történt, ezeket a migránsokat sem tudják a németek kiutasítani, legfeljebb papíron. Ezért egyre többen szeretnék, ha szigorítanának az eljárásokon.

Azonban míg főleg a CSU, de egyre inkább a CDU is a szabályok megerősítésén dolgozik, a szociáldemokrata SPD, és kifejezetten a Zöldek ezek ellen ágálnak. A metróban gyújtogató migránsokat a kamerarendszer segítségével fogták el, viszont a berlini merénylet helyszínén nem volt térfigyelő rendszer. A zöldek és a szociáldemokraták azonban egyből jelezték, nem fognak szigorítani a szabályokon, nem fogják bekamerázni Berlint.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére