Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2016.12.21. 07:59

Az ISIS magára vállalta a berlini merényletet; Salzburgban is merényletre készültek egy karácsonyi vásáron; Kálmán Olga miatt menekülnek a HírTV-bõl. A nap legfontosabb hírei.
Az ISIS magára vállalta a berlini merényletet

A terrorszervezet közölte, hogy a kamiont az ő katonájuk vezette. A támadó a radikálisokhoz köthető Amak hírügynökség megfogalmazása szerint "az Iszlám Állam harcosa, aki a keresztesek koalíciójának állampolgárait veszi célba". Thomas de Maiziere német belügyminiszter kedden közölte, hogy a hétfő esti gázolás kétségtelenül terrortámadás volt. Korábban a német szövetségi legfőbb ügyészség közölte: az őrizetbe vett gyanúsítottat bizonyítékok híján elengedték, mert nem sikerült igazolni, hogy valóban ő ült annak a lengyel rendszámú kamionnak a volánjánál, amely hétfő este belehajtott a berlini karácsonyi vásári tömegbe.

Salzburgban is merényletre készültek egy karácsonyi vásáron

Egy marokkói férfi tervezett merényletet, amit szilveszter és karácsony között akart végrehajtani. Michael Rausch a tartományi rendőrség szóvivője elmondta, hogy még tavaly novemberben kapták a fülest, ami alapján nyomozni kezdtek. Az információknak köszönhetően több gyanúsítottat is azonosítottak. A szóvivő az informátort nem nevezte meg. A 25 éves marokkói migráns több olyan beszélgetést folytatott, amelyek alapján arra lehetett következtetni, hogy támadást tervez az adventi vásár ellen. A hatóságok elfogták. A házkutatás során elektronikus adathordozókat, kábítószert, több telefont és 8100 eurót találtak a rendőrök a marokkóinál.

Kálmán Olga miatt menekülnek a HírTV-ből

Egyelőre még nem dőlt el, milyen műsor élén láthatjuk majd Kálmán Olgát a HírTV-ben. A Magyar Idők úgy tudja, hogy a szerkesztőségben komoly felháborodást okozott, hogy az ATV munkatársát Simicska Lajos négymilliós fizetéssel csábította el. Tarr Péter a hírcsatorna vezérigazgató-helyettese a hétfői eligazításon azzal mentegette magát, hogy őt nem vonták be a tárgyalási folyamatba. Leginkább Szöllősi Györgyinek forró a talaj a lába alatt, a Magyarország élőben műsorvezetőjét a csúcsgázsiért átigazoló ATV-s szoríthatja ki az esti műsorsávból.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére