Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szívszorító: végignézték, ahogy élve rohad a kutya

Tóth Dalma

2016.12.20. 15:36

A Noé Állatotthon Alapítvány új védenccel gyarapodott, akirõl képet is közzétettek. Az, hogy ilyen állapotba került a kutya, nem egy-két nap alatt történt.
Az állatmentők már sok mindent láttak, de néha még őket is meglepi az emberi gonoszság.

A Noé Állatotthon Alapítvány új védence a Budoár nevet kapta. A kutyus egész testéből, szeméből, füléből ömlik a genny és vérzik. Az eb teste vöröses, gyulladt.

Budoárt Törökszentmiklóson találták. Valaki végignézte, ahogy ez a kutya tönkremegy, ahelyett, hogy segített volna rajta. Hiszen az állat nem két nap alatt került ebbe az állapotba. Először valószínűleg csak a szőre hullott ki, majd jöttek a sebek és tovább romlott a kutya állapota.

Budoárt jelenleg kórházban ápolják.

Ha segítenél a szerencsétlenül járt kutyuson, akkor ne fogd vissza magad! A menhely állatorvosi számlái a sok műtétre szoruló állat miatt az egekben, ezért mindig jól jön egy kis segítség. Ha csak egy csoki árával tudsz hozzájárulni egy ártatlan kutya felépüléséhez, akkor se habozz!

Utaljatok az alapítvány számlájára vagy hívjátok a segélyvonalát, melyre már SMS is küldhető! Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 forint. Hívjátok az 13600-as számot és adjátok meg a Noé Állatotthon kódját: 63. Ha SMS-t szeretnél küldeni akkor pedig a 63 számot küldjétek el szintén az 13600-as telefonszámra.

A Noé egyik korábbi védence, Foszlány is szörnyű állapotban került a menhelyre, de felépült, habár teste csupasz maradt a megpróbáltatások miatt.

Reméljük idővel Budoár is meggyógyul és sikerül elfelejtetni vele a szörnyűségeket. Foszlány már gazdára talált.
Mi drukkolunk Budoár, mielőbbi gyógyulást és gazdisodást!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére