Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Sky Newsnál is belerúgtak Merkelbe

Sümeghi Lóránt

2016.12.20. 14:58

Nagyon úgy fest, a hétfõ esti berlini tragédia után már Nagy-Britanniában is megkezdõdött a polkorrektség eróziója. Ezúttal a patinás Sky News stúdiójában sikerült lehülyézni Angela Merkel német kancellárt.
LONDON, 14:58

Nagyon úgy fest, a hétfő esti berlini tragédia után már Nagy-Britanniában is megkezdődött a polkorrektség eróziója. Ezúttal a patinás Sky News stúdiójában sikerült lehülyézni Angela Merkel német kancellárt.

A brit Sky News reggeli beszélgetős, sajtószemlézős műsorában az egyik vendég, Michelle Dewberry üzletasszony élő adásban tette fel azt az ominózus "tiltott" kérdést, amely Angela Merkel elmeállapotára vonatkozott. Miközben a hétfő esti tragédia pakisztáni elkövetőjéről esett szó, Dewberry elejtette azt a költői, kissé ironikus kérdést, miszerint

Angela Merkel eddigi politikája a saját hülyeségéből fakad, vagy a jótékonyságából?"

Az üzletasszony arra utalt, hogy a német kancellár a saját lakosainak az életét sodorta veszélybe, amikor ellenőrizetlenül engedte be a migránsokat. Hozzátette: 

annyira felelőtlen dolog fittyet hányni a biztonságra, pláne, hogy ha a saját lakosaid megóvásáról van szó."

A Sky News élő adásában elhangzott gondolatait végül azzal zárta Dewberry, hogy szerinte nem lett volna szabad a beérkező migránsok biztonságát a tősgyökeres németek biztonsága elé helyezni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére