Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2016.12.16. 07:59

Migránsokkal térnek vissza az ISIS terroristái; Amerika válaszolni fog az orosz támadásokra; Merkelék Oroszországot és Iránt tették felelõssé. A nap legfontosabb hírei.
Migránsokkal térnek vissza az ISIS terroristái

Egyre több brit tart attól, hogy számos egykori honfitársuk, aki az Iszlám Államért elhagyta a szigetországot, idővel visszatér és lecsap. A britek attól tartanak, hogy a migránsok közé vegyülnek az Iszlám Állam harcosai, akik ezáltal minden gond nélkül visszatérhetnek a szigetországba. Minden jel arra utal, hogy a migránsokkal és a valódi menekültekkel együtt a terroristák is ugyanazzal a módszerrel, az okmányaik megsemmisítésével próbálnak meg átjutni a határokon.

Amerika válaszolni fog az orosz támadásokra

A leköszönő amerikai elnök válaszlépést ígért az elnökválasztás alatt történt külföldi hackertámadásokra. Barack Obama az NPR Newsnak adott interjúban kijelentette, hogy amikor egy külföldi kormány megpróbál beavatkozni egy amerikai választásba, a nemzetnek „cselekednie kell, és cselekedni is fogunk”. Egyes hírszerzési források szerint Oroszország hackertámadások révén avatkozott be az amerikai elnökválasztás kampányába. A jelentéseket Donald Trump nevetségesnek nevezte.

Merkelék Oroszországot és Iránt tették felelőssé

Angela Merkel német kancellár az európai uniós vezetők csütörtöki csúcstalálkozóját követően újságíróknak nyilatkozva azzal vádolta meg Oroszországot és Iránt, hogy felelősek a szíriai Aleppó civil lakossága elleni, emberiesség ellen elkövetett bűncselekményekért. Merkel kijelentette, a háborús bűncselekmények elkövetőit meg kell büntetni. A csúcstalálkozót követően Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke közölte, hogy az EU minden diplomáciai erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az aleppói humanitárius segélyszállítmányok célba jussanak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére