Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.12.13. 07:59

Trumpnak több szavazata lett az újraszámlálás után; terroristákra csaptak le Nagy-Britanniában; hamarosan megtudjuk, ki lesz az USA külügyminisztere.
Trumpnak több szavazata lett az újraszámlálás után

Hiába számláltatták újra a voksokat Wisconsinban, így is Donald Trump lett a győztes, ráadásul még a szavazatainak számát is növelte. Az újraszámlálást a Zöldek volt elnökjelöltje, Jill Stein forszírozta három államban, számos demokrata nagy örömére. Stein szerint minderre azért volt szükség, mert orosz hackerek befolyásolhatták az eredményt. Ilyen állam Pennsylvania is, ahol egy szövetségi bíró döntött úgy, hogy leállítja az újraszámlálást, mivel „az észszerűtlenség határát súrolja”.

Terroristákra csaptak le Nagy-Britanniában

Öt férfit és egy nőt vettek őrizetbe ma hajnalban a brit hatóságok, merénylet előkészítésének gyanújával. A húszas és harmincas éveikben járó gyanúsítottakat három párhuzamos akcióban fogta el a terrorelhárítás. Sajtóinformációk szerint mindannyian muzulmán bevándorlók voltak. A hatóságok éberségre és óvatosságra intették a lakosságot, a titkosszolgálatok szerint ugyanis példa nélküli terrorveszély van az országban.

Hamarosan megtudjuk, ki lesz az USA külügyminisztere

Helyi idő szerint kedd reggel jelenti be Donald Trump megválasztott amerikai elnök, hogy ki lesz kormánya külügyminisztere. A republikánusokhoz közel álló Fox News hírcsatorna nevük mellőzését kérő forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy Trump valóban a világ legnagyobb energiavállalata, az ExxonMobil vezetőjét, Rex Tillersont jelöli a külügyminisztérium élére. Tillersont az elmúlt napokban többen támadták az Egyesült Államokban, mert szoros kapcsolatban áll Oroszországgal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére