Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2016.12.09. 07:59

Fordulat jöhet a Teréz körúti robbantás ügyében; Oroszország ellen akarják hangolni Trumpot; rengeteg pénzt költünk az európai határok védelmére. A nap legfontosabb hírei.
Fordulat jöhet a Teréz körúti robbantás ügyében

Egy antropológus segítségével próbálja meg tisztázni magát a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, aki három önálló bizonyítási indítványt tesz védőjével. Antropológus segítségével hasonlítanák össze a tettesről készült videofelvételeken látható férfi fejét és testméretét P. Lászlóéval, míg egy igazságügyi orvos szakértőt pedig a DNS-ről kérdeznek. Brunner Tamás ügyvéd a Magyar Időknek nyilatkozott az ügyben. "A hatóságok 170-175 centiméteres elkövetőt kerestek, a gyanúsított azonban több mint 185 centiméter magas"– kezdte az ügyvéd." A második indítványunk védencem fejének az összehasonlítását kezdeményezi a tettes fejéről készült felvétellel, szintén antropológus bevonásával. Arról a felvételről van szó, ami egy üzletben készült és a vélt tettes fél arca látszik"– nyilatkozta Brunner.

Oroszország ellen akarják hangolni Trumpot

Republikánus és demokrata párti szenátorok Oroszországgal szembeni kemény fellépésre sürgetik Donald Trump megválasztott elnököt az ukrán válság miatt. Tizenkét republikánus és tizenöt demokrata párti szenátor fogott össze és nyílt levélben sürgette a megválasztott elnököt csütörtökön, hogy Ukrajna ügyében keményen lépjen fel Oroszországgal szemben. A kezdeményezés Rob Portman ohiói republikánus és Dick Durbin illinois-i demokrata párti szenátor nevéhez fűződik. A levél aláírói között szerepel mások mellett John McCain arizonai republikánus politikus, a szenátus fegyveres ügyekkel foglalkozó bizottságának vezetője és Lindsey Graham dél-karolinai republikánus szenátor, a külügyminisztériumot ellenőrző egyik szenátusi albizottság vezetője.

Rengeteg pénzt költünk az európai határok védelmére

Kovács Zoltán kormányszóvivő, az M1 csütörtök esti műsorában elmondta, hogy az elmúlt időszakban Magyarország több mint 500 millió eurót költött a magyar és az európai határok védelmére. Kovács Zoltán emlékeztetett, a kormány álláspontja az illegális bevándorlási helyzet kezelésére továbbra is az, hogy a külső határokat mindenképpen meg kell védeni, a belső határellenőrzést pedig meg kell szüntetni, vissza kell állítani a szabad mozgás lehetőséget. Emellett a migránsok kötelező szétosztását el kell utasítani, legfeljebb önkéntes kvótáról lehet szó. "A helyzet rendezését illetően a tagállamok érdeke az lenne, hogy a leggyorsabban a leghatékonyabb megoldásokat találják meg" – mondta a kormányszóvivő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére