Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rengeteg pénzt költöttünk eddig a határok védelmére

Nagy Gábor

2016.12.08. 23:38

Kovács Zoltán kormányszóvivõ, az M1 aktuális csatorna csütörtök esti mûsorában elmondta, hogy az elmúlt idõszakban Magyarország több mint 500 millió eurót költött a magyar és az európai határok védelmére.

Kovács Zoltán emlékeztetett, a kormány álláspontja az illegális bevándorlási helyzet kezelésére továbbra is az, hogy a külső határokat mindenképpen meg kell védeni, a belső határellenőrzést pedig meg kell szüntetni, vissza kell állítani a szabad mozgás lehetőséget. Emellett a migránsok kötelező szétosztását el kell utasítani, legfeljebb önkéntes kvótáról lehet szó.

Továbbá a szolidaritás szempontjából minden költséget és elemet figyelembe kell venni, azt is, amit – ha nem is a brüsszeli elvek mentén – a szabályok betartása érdekében tett Magyarország"

– mondta Kovács Zoltán.

A helyzet rendezését illetően a tagállamok érdeke az lenne, hogy a leggyorsabban a leghatékonyabb megoldásokat találják meg – mondta a kormányszóvivő, aki úgy vélekedett: egyre kisebb az esély arra, hogy jelentősebb változtatás történne a kötelező szétosztásról szóló javaslatban, így nagy valószínűséggel nem lesz egyetértés.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére