Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Együtt éjszakáztunk a startupokkal

Nagy Gábor

2016.12.05. 11:08

Idén második alkalommal rendezte meg a "Startupok Éjszakája" néven futó eseményt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK).

A kezdeményezésnek a Bálna Budapest rendezvényközpont adott otthont, fővédnöke pedig Tarlós István, Budapest főpolgármestere volt.

A rendezvényen izgalmas hazai startupok és vállalkozásfejlesztési programok mutatkoztak be, az érdeklődők pedig kiállítói standokon tapasztalhatták meg, mire is képesek a startup ökoszisztéma legjelentősebb szereplői.

Emellett a szervezők a kerekasztal-beszélgetésekről sem feledkeztek meg: a magyar és külföldi szakértők többek között azt a kérdést járták körül, hogy milyen szerepe lehet a fővárosnak az innovatív vállalkozások fejlesztésében, és hogyan csinálják ezt más metropoliszokban.

A Startupok Éjszakáján ismerkedni is jutott idő, pláne, hogy a kapcsolatépítésre külön "network arénát" is biztosítottak.

A Lokál csapata is jó néhány érdekes riportalanyba belefutott, beszéltek például Marozsi Lászlóval, a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programjának vezetőjével, aki azt is elárulta, hogy milyen összetevők szükségesek egy sikeres startuphoz. Arról már Szalai Piroskát, a BVK elnökét kérdezték meg, hogy Budapest vajon tényleg az ígéretes induló cégek egyik központjává válhat-e. De azt is megmutatják, hogy mitől lesz tökéletes a népszerű GoPro kamera használata.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére