Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikának fogolytábora van Kubában, de Obama mégsem megy el Castro temetésére

888.hu

2016.11.29. 06:58

Sem Obama, sem pedig az alelnöke, Joe Biden nem vesznek részt a nemrég elhunyt Fidel Castro temetésén - írja az MTI.
WASHINGTON, 6:58

Sem Obama, sem pedig az alelnöke, Joe Biden nem vesznek részt a nemrég elhunyt Fidel Castro temetésén – írja az MTI. Az elnök korábban azt írta a kubai politikus halálhírére reagálva, hogy majd a történelem ítéli meg a munkásságát.

Újságírók arra is kíváncsiak voltak, hogy ha ők nem, akkor ki lesz ott a temetésen az amerikai kormányzatból. Ám erre a kérdésre nem érkezett egyértelmű válasz. Kennedy lánya, Caroline Kennedy, aki jelenleg az USA nagykövete Japánban, valószínűleg elmegy a temetésre.

Amikor az újságírók arról kérdezték, hogy vajon a kormányzat más tisztségviselője, például John Kerry külügyminiszter jelen lesz-e a búcsúztatáson, akkor a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni. Viszont hozzátette: "nem szeretném, ha ebből azt a következtetést vonnák le, hogy John Kerry fontolóra vette a részvételt".

Amerika a kétszínűség hazája

Barack Obama leköszönő amerikai elnök Fidel Castro halála után közölte: vannak még nézeteltéréseik Kuba kormányzatával, és Amerika mindig ki fog állni az emberi jogokért a világ körül.

Egy skót humorista a tweetjében így reagált erre:

„Kínzótáborotok van Kubában!”
Castro halálával a világ liberálisai óriási sivalkodásba kezdtek

Fidel Castro halálával több baloldali politikusból is előbújt a jó mélyre eltemetett, szocialista köntösbe öltöztetett kommunista. Obama, Trudeau és Juncker egy emberként éltették a kommunista diktátort. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére