Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elítélték a magyar migránscsempészt

Tóth Dalma

2016.11.28. 16:48

Az embercsempészéssel vádolt magyar férfit elítélte a Kecskeméti Járásbíróság.

Egy év tizenegy hónap börtönbüntetésre ítélték azt a tiszaalpári férfit, , aki harmincegy migránst akart Ásotthalom közeléből Budapestre szállítani. A sértettek sanyargatását mint minősítő körülményt nem állapította meg a bíróság - közölte a Kecskeméti Törvényszék szóvivője.

Sárközy Szabolcs tájékoztatása szerint a bíróság a vádlottat vagyoni haszonszerzés céljából elkövetett embercsempészés bűntettében találta bűnösnek. Annak ellenére, hogy a vádlott és védője tudomásul vette az ítéletet, az ügyész súlyosításért fellebbezett, így az nem jogerős.

A vádirat szerint a 32 éves férfi egy kisteherautóval akart Ásotthalom közeléből Budapestre csempészni 31, a szerb-magyar határt illegálisan átlépő migránst, de az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében elfogták. A pénzügyőröknek az úton folyamatosan imbolygó kisteherautó lett gyanús, amelynek a hátulja szinte a földet súrolta. A vádlottat a Németországba tartó 24 férfi, 3 nő és 4 gyermek átcsempészésével egy ismeretlen ember telefonon bízta meg.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére