Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem engedik haza a rendõrgyilkos Gyõrköst

888.hu

2016.11.28. 13:28

Három hónappal meghosszabbították a bõnyi rendõrgyilkosság gyanúsítottjának elõzetes letartóztatását. A szélsõjobboldali Magyar Nemzeti Arcvonalat létrehozó Gyõrkös István gépkarabéllyal ölt meg egy rendõr õrnagyot még október 26-án.

Február 28-áig meghosszabbította Győrkös István letartóztatását a a Győri Járásbíróság, mivel szerintük fennáll a veszély, hogy a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottja elszökne, elrejtőzne, esetleg tanúkat befolyásolja.

A Magyar Nemzeti Arcvonal nevű félkatonai szervezet alapítóját hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberöléssel és lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsítják.

Korábban a 888.hu birtokába kerültek olyan felvételek, amelyek alátámasztják a kapcsolatot a Jobbik és a rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István neonáci szervezete között. Ennek kapcsán a parlament nemzetbiztonsági bizottsága is tárgyalta a bőnyi rendőrgyilkosság ügyét. 

A bőnyi rendőrgyilkosságról és a magyarországi paramilitáris szervezetekről szóló részletes jelentés készítésére kérte a Belügyminisztériumot (BM) Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére