Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.11.14. 07:59

Trumpnak nem kell az elnöki fizetés; a Jobbik cserbenhagyta Magyarországot; Törökország nem mond le az EU-tagságról.
Trumpnak nem kell az elnöki fizetés

Nem akarja felvenni elnök fizetését a nemrég megválasztott Donald Trump. A leendő elnök a CBS-nek adott interjúban közölte, hogy nem a fizetésért vállalta a jelöltségét, és nem is tudja, hogy a hivatal mennyi pénzzel jár. Mivel a szabályok szerint valamennyi összeget muszáj elfogadnia, ezért évi egy dollárt fog felvenni. Trump az interjú során Hillary Clintont is méltatta, akit „nagyon okos” és „nagyon erős” nőnek nevezett.

A Jobbik cserbenhagyta Magyarországot

A Jobbik vasárnap jelentette be, hogy alaptörvény-módosító javaslatot nyújt be hétfőn. Indítványuk csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását. Gulyás Gergely szerint a Jobbik mostani akciója nem más, mint egyszerű politikai machináció: annak a ténynek az elkendőzése, hogy cserbenhagyták Magyarországot.

Törökország nem mond le az EU-tagságról

Törökország továbbra is az Európai Unió tagja akar lenni – jelentette ki a berlini török nagykövet. Selim Yenel szerint a retorika ellenére, amelyet egyes uniós illetékesektől hallunk, a felek közötti párbeszéd változatlanul folytatódik. A berlini török nagykövet az interjúban megerősítette, hogy Törökországnak továbbra is az a célja, hogy EU-tagok legyenek, emellett pedig szilárdnak kitartanak. A közelmúltban több európai uniós politikus is a Törökországgal folytatott csatlakozási tárgyalások leállítását követelte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére