Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Trump-gyõzelemre összecsomagolt USA-celebek most nyökögnek

Horváth József György

2016.11.13. 19:28

Nemzetközi sajtószemle EXTRA kiadás:
FOX NEWS INSIDER

"Donald Trump megdöbbentő választási győzelme előtt több tucat celeb – beleértve Chelsea Handlert, Whoopi Golderget és Amy Schumert – azt ígérték, távoznak az országból ha elnök lesz. Nos, most már nem annyira biztosak benne… Chelsea Handler, aki a Netflix-en vezeti Chelsea nevű műsorát, csütörtökön könnyek között ott azt mondta, marad az Egyesült Államokban” - jelenti a republikánusokhoz közelálló, jobboldali amerikai tévéállomás hivatalos blogja, az Insider, hozzátéve, Handler Spanyolországot jelölte meg jövőbeli otthonaként.

Whoopi Goldberg szintén csütörtökön a The View nézőinek azt mondta, hogy csak tévesen sorolták be a távozni kívánó celebek közé.

Amy Schumer – szintén sátorfás – Instagram posztolásán azt állította, csak viccből mondta, hogy Londonba költözik.

(A linkre kattintva az olvasó megtalálja a többi, Trump győzelme esetére bőröndjének pakolását ígérő amerikai celeb nevét)


Megjegyzés:

A 168 Óra 1993. április 20-i számában Rádai Eszter háromoldalas portrét készítve Kornis “mikor mondjuk ki már, hogy mi sokkal jobban gyűlöljük őket, mint amennyire ők gyűlölnek bennünket” Mihállyal. Arra a kérdésre, hogy "Csak úgy futólag, félszóval említette, hogy ha netán emigrációba kényszerülne. Ezt komolyan fontolgatja?" Kornis ezt felelte:

Hát, mint mindannyian."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére