Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2016.11.11. 07:59

Sorosék máris lázadoznak; Trump mihamarabb találkozna a brit miniszterelnökkel; Magyarország megakadályozza Brüsszel bevándorláspárti politikáját. A nap legfontosabb hírei.
Sorosék máris lázadoznak

Donald Trump megválasztása miatt petíciót indított az Avaaz nevezetű emberi jogi szervezet, mely több forrás szerint is Soros Györgyhöz kapcsolódik. A világ egyik legnagyobb online aktivista hálózata arra hívta fel támogatói figyelmét, hogy „megtörtént az elképzelhetetlen”, Donald Trump elnök lett. Azonban az Avaaz szerint, ami még ennél is rosszabb, hogy minden településnek, falunak megvan a maga Trumpja, aki veszélyezteti a demokráciát.

Trump mihamarabb találkozna a brit miniszterelnökkel

A Downing Street csütörtöki tájékoztatása szerint Trump telefonon hívta a brit kormányfőt, közölve vele, hogy a lehető leghamarabb találkozni szeretne vele az Egyesült Államokban. A brit kormányfői hivatal szóvivője szerint Trump és Theresa May egyetértett abban, hogy a brit-amerikai kapcsolatok egészen különlegesek. A Downing Street tájékoztatása szerint a telefonbeszélgetésben Donald Trump külön kifejezésre juttatta, hogy mennyire közeli és személyes szálak fűzik őt az Egyesült Királysághoz, és hangot adott annak a reményének is, hogy a két ország különleges kapcsolatrendszere mind erőteljesebbé válik.

Magyarország megakadályozza Brüsszel bevándorláspárti politikáját

Lázár János szerint Magyarország a december 16-án, az európai uniós csúcson "csatába száll", hogy a bevándorláspárti politikát megakadályozza. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a csatában fontos eszköz lett volna a magyar kormány kezében az alaptörvény módosítása, amit az ellenzéki pártok saját, pitiáner érdekeik miatt megakadályoztak. Lázár János hangsúlyozta, hogy ami ezután következik, azért az ellenzéket is terheli a felelősség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére