Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A rendõröket hibáztatja a bõnyi gyilkos fia

Kékes Viki

2016.11.10. 08:28

Interjút adott a Borsnak Gyõrkös István fia.

Az iráni követség fogadásán Vona Gáborral cseverésző ifjabb Győrkös István szerint az elhibázott és otromba rendőri intézkedés vezetett a bőnyi tragédiához. 

Ez az egész borzalom egy szakszerűtlen rendőri beavatkozás eredménye. Otromba dolog így be­rontani egy 76 éves ember és 73 éves felesége házába. Még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán ki lőtt először. Amit pedig azóta a politika művel, azzal nem foglalkozom. Mindig is utáltam a politikát. Nekem most a családunkra, a négy gyermekemre kell koncentrálnom. Fegyverműves vagyok, az én műhelyemet is feldúlták, pedig soha, semmilyen rendőrségi ügyem nem volt."

Mint ismeretes 2016.  október 26-án a szélsőjobboldali Magyar Nemzeti Arcvonal nevű hungarista csoport vezetőjénél, Győrkös Istvánnál a rendőrök házkutatást akartak tartani. A férfi azonban a rendőröket nem engedte be, és többször rájuk lőtt. A lövöldözésben Pálvölgyi Péter nyomozó életét vesztette. 

A Jobbik ugyan tagadja, de bizonyítékok vannak arra, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal és a Jobbik között Gyöngyösi Márton képviselő lehetett a kapocs.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére