Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért örülhetünk a hétvégén

Pörge Béla

2016.11.06. 14:38

Veretlenek maradtak a 888.hu kedvenc csapatai a hétvégén.

Elsőként a Hertha lépett pályára, már pénteken este.

Dárdai Pál legénysége a BL-csoportkörös Mönchengladbachot fogadta, és Kalou mesterhármasával simán, 3-0-ra nyert a berlini csapat. Ezzel a Hertha negyedik, mindössze 4 pontra a Bayerntől.

Szombaton délután játszott a Nottingham Forest, a QPR ellen. A meccs jól indult, gól és emberelőnybe került a legjobb szponzorral rendelkező angol másodosztályú csapat. A második félidő derekán viszont előbb jött egy hazai kiállítás, majd a hajrában egyenlített a QPR. Maradt az 1-1, ez az egyetlen eredmény, amivel nem vagyunk maximálisan elégedettek, továbbra is vészesen közel vannak a kieső helyek.

Szombaton este kezdett a Lazio, Nápolyban. Nagyon nagy rangadó volt ez, az olasz negyedik és ötödik csapott össze egymással. Az első félidő nem hozott gólt, a fordulás után aztán Hamsik hamar betalált, de még nem ünnepelte ki magát a hazai közönség, amikor két perccel később Keita egyenlített.

Bejött tehát, amit javasoltunk a tippmixes cikkben erre a meccsre, ráadásul a Lazio előtt esély nyílt a győzelemre is. Ez sajnos nem jött össze a rómaiaknak, 1-1 lett a vége, de a helyzetek alapján nincs okunk panaszra. Főleg, hogy a városi rivális Rómán kívül minden más csapat kikapott Nápolyban vendégként, nem rossz ez a döntetlen!

A következő meccsekre közel két hetet kell várni, mert válogatott szünet következik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére