Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Spiegel a magyar náciktól retteg, pedig vannak sajátjaik is

Nagy Gábor

2016.11.01. 20:58

Kegyetlenül csúsztat a német sajtó "gyöngyszeme."

A cikk szerzője, Keno Verseck azt írja: egy rendőr elleni „neonáci gyilkosság” felriasztotta Magyarországot, az eset megmutatta, hogy egyre nagyobb gondot okoznak a „militáns szélsőjobboldaliak.” A kormány viszont politikai „számításból hallgat”, a Fidesz részéről szűkszavú nyilatkozatokat tettek, Orbán Viktor miniszterelnök pedig meg sem szólalt az ügyben.

Nos, ez ordas nagy kamu.

Hiszen a kormány részéről elsőként a miniszterelnök nyilatkozott az eset napján, és határozottan kijelentette: nem megengedhetőek az ilyen esetek az országban.

Vicces, hogy épp a német sajtó támadja a szélsőségesek megerősödése miatt hazánkat. Hiszen épp Németországban van valódi hagyománya a földalatti neonáci mozgalmaknak, és Magyarországgal szemben épp a németeknél rendszeresek a szélsőséges támadások – írja a PestiSrácok.hu

Ami pedig az aggódást illeti.

A Spiegel cikke kifejti, hogy Magyarországon „rendkívül militáns szélsőjobboldali szubkultúra alakult ki”, önbíráskodásait az állam „tétlenül szemléli”, és ebbe a környezetbe tartozott sokáig a Jobbik is, amely ugyan mérsékelt néppárttá kíván alakulni, de Vona Gábor pártelnök továbbra is tartja a kapcsolatot a „militáns spektrummal”, és miközben a párt új szavazók megnyerése céljából középre húzódik, a Fidesz ugyanezen okból a jobboldal széle felé mozdul el.

Aranyosak, hogy aggódnak, de mi is aggódunk. Mert nem Magyarországon akartak repeszbombát robbantani a menekülttáborban, és nem is hazánkban támadt meg Hitler-bajuszos, rohamsisakos náci bevándorlót. És még sorolhatnánk...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére