Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

NB I: Két elrontott stadionbúcsúztató, szerencsétlen Újpest

Pörge Béla

2016.10.29. 20:17

AZ NB I 14. fordulójában két stadion is elbúcsúzott jelenlegi formájától, Kispesten pedig ünnepeltek az ultrák.

Az első mérkőzés a fordulóban a Honvéd-Haladás volt, ahol a kispesti Északi Kanyar a 25. születésnapját ünnepelte. Ennek megfelelően jó hangulatú meccs volt, sokan voltak kint, és egy remek első félidőt követően 2-1-re nyert a Honvéd. A második félidőt inkább hagyjuk.

A következő összecsapáson elbúcsúzott a DVTK a stadionjától. Ünnepre készültek a miskolciak, ehhez képest hamar 2-0-ra ment a Fradi. Remek játékkal a Diósgyőr egyenlíteni tudott, de ahogy ez összejött, szinte rögtön újra vezetést szerzett a zöld-fehér csapat, amit már meg is tartott, 3-2-re nyert a Fradi.

A Vasas is a stadionját búcsúztatta, akárcsak a Diósgyőr, ők is telt ház előtt tették ezt meg. A Vasas vezetést szerzett az első félidőben, és igazi gála hangulatban telt a meccs. Azonban az utolsó pillanatban Lazovic egy hatalmas szabadrúgással egyenlített, így 1-1 lett a vége.

A három hatkor kezdődő mérkőzés közül a Paks-Újpesten esett először gól, az Újpest lőtte. Sokáig úgy tűnt, hónapok után végre nyernek a lilák, Banai még tizenegyest is fogott, de a 90. percben csak sikerült a paksi egyenlítés, az Újpest pech-szériája nem ért véget, 1-1 lett ez a meccs is.

A Mezőkövesd 1-0-ra bedarálta az MTK-t, míg a Loki egy jó meccsen, melyen két kiállítás is volt, 2-1-re nyert Gyirmóton.

14 forduló után a Vasas vezet, őket 4 ponttal lemaradva  Fradi követi, mögöttük 1 pont hátránnyal jön a Vidi. A középmezőny nagyon sűrű, az utolsó három csapat viszont le van maradva, a Diósgyőr az utolsó, 12 pontjuk van, 13-13 pontja van a még kieső Paksnak és a már bent maradó Gyirmótnak is.

Folytatás a jövő héten!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére