Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljesen tönkretették Ukrajnát

888.hu

2016.10.29. 17:58

Ukrajna a bûn országává vált. Az amerikai mintára létrehozott nemzeti rendõrség nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket.
KIJEV, 18:28

Ukrajna a bűn országává vált. Az amerikai mintára létrehozott nemzeti rendőrség nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 

Egyre ijesztőbb méreteket ölt Ukrajnában a bűnözés. A folyamat jól kimutathatóan a 2013–2014 fordulóján végbement Euromajdan és a kelet-ukrajnai belháború kirobbanása óta erősödik. Az elkezdett belügyi reform elakadni látszik, nem hozta meg a várt áttörést. Még csak megtippelni sem tudja senki, mennyi fegyver került ki illegálisan a frontzónából. Mindezt tetőzi az elszegényedés. Szakemberek szerint Ukrajna leginkább egy puskaporos hordóhoz hasonlít - írja az ungvári Dunda György

A Magyar Idők elemzéséből az is kiderült, hogy Ukrajnában az év eddig eltelt időszakában 22 százalékkal nőtt a bűnözés, tízezer lakosra 107 bűncselekmény jut – egy éve ez a szám még 88 volt. A rablások aránya 38, a fegyveres támadásoké 27 százalékkal nőtt. A nemi erőszak terén 80 százalékos a negatív tendencia. Ismerve a statisztikák ukrajnai hamisításának tárházát, a valóságban még lesújtóbbak lehetnek az adatok. Mindeközben a felderítési arány soha nem volt még ilyen alacsony: alig 22 százalékos.

A drámai méretű bűnözési hullámnak több oka van. Az egyik a munka­nélküliség – gazdasági mélyrepülés okozta – növekedése és az ebből következő elszegényedés. 

A frontról szerzik a fegyvereket

A kelet-ukrajnai frontvonalból rengeteg fegyver áramlik ki ellenőrizetlenül.Az elmúlt két év legszörnyűbb cselekményeit ezekkel a fegyverekkel követték el, javarészt olyan katonák, akik ott harcoltak. További gond, hogy nyolcezernél is több elítélt szabadult idő előtt, akik közül minden tizedik már vissza is került a börtönökbe. Huszonkét gyilkosság ilyen bűnözőkhöz köthető.

Szerhij Sabovta biztonságpolitikai szakértő szerint a közeljövőben nem várható javulás, sőt inkább a bűnözés növekedése prognosztizálható - írja a Magyar Idők. 

(Magyar Idők)

 

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére