Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felcsútra megy a Fradi, sorsoltak a Magyar Kupában

Pörge Béla

2016.10.28. 09:50

A Fradinak és az Újpestnek sem lesz egyszerû dolga, a Honvédnak megint nem kell messzire utaznia.

Az M4 reggeli műsorában Nyilasi Tibor sorsolta ki a Magyar Kupa 16 közé jutásának párosításait. Az NB I-es csapatok közül a két ősi riválisnak, a Fradinak és az Újpestnek lesz talán a legnehezebb dolga, de az NB I-ben listavezető Vasas sem mehet biztosra.

A Ferencváros Felcsútra utazik majd, a Puskás Akadémia lesz az ellenfelük. Az Újpest ahhoz a Kozármislenyhez látogat, amely tavaly három első osztályú csapatot (Puskás Akadémia, DVTK, Honvéd) búcsúztatott.

A Vasas az ETO ellen lép majd pályára. A Győrt két éve zárták ki az NB I-ből, a futsal csapatnak hála az NB III-ban el tudott indulni a csapat, de tavaly nem tudtak feljutni a másodosztályba. Azóta megerősödött a Győri ETO, többek között a Vasas korábbi kiválósága, Kabát Péter is a Győrt erősíti, így a Vasas sem számíthat sétagaloppra.

Budapesti ellenfelet kapott a Videoton, a Mezőkövesd és a Honvéd. A Mezőkövesd a REAC ellen mérkőzik majd, a fehérváriak Budafokon, míg a kispestiek Soroksáron lépnek pályára. Egyértelműen a Honvédnak lesz nehezebb dolga, több korábbi NB I-es játékos is szerepel a szinte szomszédvárnak számító Soroksárban.

Az MTK Dorogra utazik, az NB II egyik újoncához, a Gyirmót pedig az NB I-ből kizárt Kecskeméthez. Megyei rangadó lesz a Putnok-DVTK, a Haladás az NB III Nyugati csoportját vezető Érdhez látogat.

Az alsóbb osztályú csapatok meccsei közül pikánsnak ígérkezik a Balmazújváros-ZTE és a Kaposvár-Sopron. A Balmaz az NB II listavezetője, a Zete pedig az NB I-be vágyik, utóbbi párosítás csapatai pedig korábban az első osztályban is találkoztak, anyagi gondok miatt azonban mindketten alsóbb osztályokba kényszerültek, a Kaposvár most próbál az NB II-be visszajutni, a Sopronnak ez már sikerült.

Lesz még Bicske-Cegléd, Hatvan-Csákvár, Celldömölk-Szentlőrinc és Baktalórántháza-Szolnok összecsapás.

A Magyar Kupa 8. fordulójának mérkőzéseit november 30-án rendezik, pontosabb időpontok később várhatóak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére