Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szíriai modern Teréz anya szerint farkasokat engedünk be Európába

Tóth Dalma

2016.10.10. 21:28

A modern Teréz anyaként emlegetett szíriai ortodox nõvér szerint Európa farkasokat engedett be a Szíriában rekedt bárányok helyett.
BERLIN, 21:28

A modern Teréz anyaként emlegetett szíriai ortodox nővér szerint Európa a Szíriában rekedt bárányok helyett farkasokat engedett be.

A nővér az európai menekültpolitikát kritizálta, hozzátéve, hogy a hithű muzulmánok tömegei komoly fenyegetést jelentenek a kontinens számára. Hatune Dogan már 26 éve tevékenykedik a közel-keleti keresztényekért és jazidikért.

Hatune szerint az EU-ba érkező migránsok olyan muszlimok, akik nem akarnak alkalmazkodni az európai értékekhez, és a Koránra hivatkozva elutasítják az integrációt. A nővér szerint igazából azok szenvednek, akik Szíriában és Irakban ragadtak, mert nekik nincs pénzük arra, hogy Európába jöjjenek.

Édesanyákról, gyermekekről és árvákról beszélek, akiknek nincs elég pénzük az útra. Nem hiszem, hogy Európa számára jó azoknak a tömege, akik a Korán tanításai szerint élnek. 79 vers szól arról, hogy a hitetleneket meg kell ölni”

– mondta a nővér.

Hatune arra kérte az európai vezetőket, hogy legyenek óvatosak a bevándorlók hitével kapcsolatban.

(Krone, ATV)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére