Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Késsel terrorizálta a 4-es metró utasait egy fiatal férfi | VIDEÓ

Horváth József György

2016.10.01. 19:18

Az eset pénteken történt. A férfit garázdaság bûntette miatt keresi a rendõrség.

A péntek délben történt esemény megrázta a 4-es metró utasait. Egy fiatal férfi jojójával megzavarta utastársait. Mikor észrevette, hogy az egyik hölgynek nem tetszik zavaró tevékenysége, elkezdett szitkozódni. Utastársai megkérték, hogy hagyja abba a káromkodást és a nő szidalmazását, ám a férfi csak még jobban felidegesítette magát, és kiabálni kezdett. A üvöltöző férfi hatalmas riadalmat keltett utastársaiban, akiket szavaival külön-külön is inzultált.

Az utasok megpróbálták nyugtatni a férfit, kérték, hogy ne kiabáljon, ám az még inkább dühbe gurult és a szólásszabadságra hivatkozva elővett egy kést a zsebéből.

Amelyik közelít, egyből nyakon szúrom, hogy itt vérzik el. Voltam sitten, visszamegyek a kurva anyádat, te fasszopó"

– kiabálta a férfi, aki miután elrakta a kést titángyűrűjével fenyegette meg az utasokat, hogy azzal veri meg őket. 

A sipákoló, késsel hadonászó nagyszájú görény szerint utastársai irigyek voltak rá, ezért zavarta őket, hogy a jojójával játszik. A videót készítő élelmes utas a következő megállónál egyből hívta a biztonságiakat, akik leszállították a férfit a metróról. Az állatiasan viselkedő jojós úgy összeszarta magát, hogy azonnal abbahagyta a sipítozást és egyből elkezdte tagadni, hogy kést vett volna elő. Esedezett a biztonsági őröknek, hogy ő csak jojózott, és az utastársai inzultálták... Elmondása szerint megfenyegették hárman is, hogy megverik. :D Nevetséges...

A videó készítője, a hősiesen viselkedő utas így kommentálta az eseményeket:

"Felszálltam 4-es metróra Újbuda központnál, arra lettem figyelmes, hogy ordibálás van. Emberi kíváncsiságból is, de inkább polgárőri segítségnyújtás miatt odamentem megnézni mi a baj. Egy srác -görkorival lábán- üvöltözött, hogy Õt ne oktassák ki. Két megállóval korábban egy hölgy szóvá tette, hogy ne jojózzon másokat zavaróan. Na innentől kezdve "főszereplőnknél" elgurult a gyógyszer, de persze a többi utas is rászólt. Én amikor felszálltam, már harmadik megálló óta ment ez a balhé, ki tudja hány embernek szólt be, kit fenyegetett meg késsel stb. Videón szerintem nem látszik egy zöld tokos valamit vett elő, ami simán lehetne kés is, de még az ujjboxerrel is kocogtat, megmutatja milyen kemény legény. Érdemes megnézni a videót, ami az elszomorító, hogy a többi utas a visszaszólógatásokon kívül semmit nem tett. Én voltam az egyetlen a kb. 80 emberből, aki szólt az ajtó mellett álló srácnak hogy a következő ajtónál tartsa az ajtót, hogy ne tudjon becsukódni, amíg én biztiőrnek szólok. Érdekelt volna mi lesz vele, de inkább visszaléptem a szerelvénybe és megkérdeztem miért nem szóltak sehol, hogy baj van. Válasz: azért mert 1-2 perc egy megálló és sofőr nincs. Nyilván haragszom a srácra is, de az emberekre még inkább. Tipikus nemtörődömség, nem érdekel állapot!
Elgondolkoztató..."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére