Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump vezet a két legfontosabb billegõ államban

Horváth József György

2016.09.26. 10:48

Az elsõ elnökjelölti vita napján a republikánus Donald Trump vezet Colorado és Ohio államban is.
COLUMBUS, 10:48

Az első elnökjelölti vita napján a republikánus Donald Trump vezet Colorado és Ohio államban is.

A Breitbart és a Gravis Marketing felmérése alapján Donald Trump a hétvége alatt Colorado államban is átvette a vezetést, Ohióban pedig megőrizte előnyét demokrata riválisával szemben.

A kilenc elektori szavazattal rendelkező Colorado államban Trump jelenleg 4 százalékponttal vezet Hillary Clintonnal szemben, így a republikánus elnökjelölt 41 százalékon, a demokrata volt first lady pedig 37 százalékon áll. A libertariánus Gary Johnson és a zöldpárti Dr. Jill Stein is 6 százalékkal kullognak a két nagy párt jelöltje mögött.

A közvélemény-kutatást szeptember 22 és 23 között végezték, 799 regisztrált coloradói szavazó megkérdezésével.

A Soha Trumpot mozgalom szétesésével Trump képes lesz konszolidálni a coloradói republikánusokat. Colorado billeg, de egyre szembetűnőbb, hogy Clinton képtelen mozgósítani az ottani demokrata szavazókat"

– nyilatkozta a Gravis vezető elemzője, kommentálva a méréseket.

Hillary Clinton a kampány elején nagyon elbízta magát Coloradóval kapcsolatban. Alig pár napot töltött az államban a korábban még nagyon kedvező közvélemény-kutatások miatt, melyek akkor azt mutatták, hogy be fogja húzni az államot. Azóta fordult a kocka, és Colorado Clinton ellen fordult.
Hajszálnyival, de Trump vezet Ohióban, a legfontosabb billegő államban is.

Trump előnye alig több mint 1 százalék. A republikánus elnökjelölt 43 százalékon, Hillary Clinton 42 százalékon áll. A libertariánus jelölt 6 százalékkal, míg a zöldpárti 1 százalékkal "büszkélkedhet". (A közvélemény-kutatást szeptember 22 és 23 között végezték 850 regisztrált szavazó megkérdezésével.)

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére