Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel már nem érzékeli a valóságot

Nagy Gábor

2016.09.23. 08:48

A CDU egykori drezdai képviselõje úgy nyilatkozott az RT-nek, hogy a kancellár az emberek érdekeivel teljesen ellentétes döntéseket hoz, és már szinte elvesztette a kapcsolatát a valós világgal.
DREZDA, 08:48

A CDU egykori drezdai képviselője úgy nyilatkozott az RT-nek, hogy a kancellár az emberek érdekeivel teljesen ellentétes döntéseket hoz, és már szinte elvesztette a kapcsolatát a valós világgal.

Maximilian Krah ˜– aki 10 évig politizált a jelenlegi kancellár mellett – vitatott tagja volt a CDU-nak. A bevándorlókkal kapcsolatban igen szókimondó volt, gyakran kritizálta Merkel bevándorláspolitikáját, de az interneten is számos alkalommal fakadt ki a bevándorlókra. Krah nem bírta sokáig a Merkel-féle liberális "wilkommenskulturját", és szeptember 19-én kilépett a pártból.

Csütörtökön megjelent vele egy interjú az RT-n, melyben a következőt mondta a német kancellár politikájával kapcsolatban:

A német emberek mérgesek arra a politikai irányra, amely nem követi a lakosság, a nép és az ország érdekeit."

Krah szerint Merkel legnagyobb hibája az, hogy a kancellár "csak" néhányak véleményét veszi figyelembe, emiatt elvesztette a kapcsolatát a valós világgal, azaz a német emberek problémáival. Az egykori CDU-s politikus hozzátette:

Nem lehet a nyitott ajtók politikáját űzni egy olyan országban, ahol egy nagyon jó szociális biztonsági rendszer van felépítve. Ez egyszerűen egy őrült politika, amely nagyon veszélyes!"

Krah kitért arra is, hogy Merkel ma már egyértelműen elvesztette a folyamatok feletti irányítást.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére