Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.09.19. 07:59

Martin Schulz: szükség van a kvótákra; Berlinben is leszerepelt Angela Merkel pártja; az Iszlám Állam vállalta magára a késes támadást.
Martin Schulz: szükség van a kvótákra

Az Európai Parlament elnöke, Martin Schulz szerint más uniós tagállamok cserbenhagyták Németországot a menekültválságban, ami tovább nem tartható fenn, ezért közös európai megoldásra van szükség. Schulz leszögezte, hogy egy legális bevándorlási rendszerre van szükség, ami a „kvóták vagy kontingensek” révén kemény csapást jelentenének az embercsempészekre nézve. A 160 ezer bevándorló szétosztásáról a tagállami szavazatok minősített többségével hozott döntésről szólva kiemelte, hogy a döntés megfelel az uniós szabályoknak.

Berlinben is leszerepelt Angela Merkel pártja

A német szociáldemokrata párt (SPD) története leggyengébb fővárosi eredményével, a szavazatok 21,6 százalékával végzett az első helyen a berlini tartományi törvényhozási választáson a hétfő hajnalban közzétett előzetes hivatalos végeredmény szerint. Történelmi mélypontra zuhant az eddigi koalíciós társ, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) választói támogatottsága is, így az Angela Merkel kancellár vezette párt ellenzékbe szorulhat. A választás nagy nyertese az SPD-től balra álló Baloldal és a CDU-tól jobbra álló Alternatíva Németországnak.

Az Iszlám Állam vállalta magára a késes támadást

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vállalta magára a szombat este elkövetett késes támadást a minnesotai St. Cloudban. A terrorista nyolc embert sebesített meg, majd végül egy szolgálaton kívül rendőr agyonlőtte. A támadásban a merénylőn kívül senki sem vesztette életét, a nyolc sebesült közül heten már el is hagyhatták a kórházat. A férfi támadás közben Allah nevét emlegette, az egyik áldozattól pedig azt is megkérdezte, hogy muzulmán-e.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére