Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak Dárdai Herthája és a Bayern hibátlan a Bundesligában

888.hu

2016.09.18. 20:18

Tartja a lépést a Bayern Münchennel a Hertha BSC a Bundesligában. A német labdarúgó bajnokság 3. fordulójának zárómérkőzésén a Dárdai Pál által vezetett berlini alakulat okos és taktikus játékkal 2–0-ra verte a Schalke csapatát, ezzel a bajorokhoz hasonlóan még mindig százszázalékos teljesítménnyel áll a tabellán.

A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, bár már ebben a szakaszban is inkább a magyar szakember együttese irányította a játékot. Gólt viszont egyik csapat sem tudott rúgni.

A második félidőben már határozottabban, harcosabban lépett pályára a Hertha és egy hatalmas hibát kihasználva Wieser törte meg a gólcsendet a 64. percben. (1–0)

10 perccel később a fiatal középpályás remek kiszolgálónak bizonyult, labdájával Stocker lépett ki és kilőtte a hosszút. (2–0)

Magyar szemmel jó nézni a Bundesliga tabelláját 3 fordulót követően, hiszen a bajnoki címvédő Bayern München mögött a Hertha áll, a harmadik helyen pedig az RB Leipzig található, amelyben Gulácsi Péter egyre magabiztosabb teljesítményt nyújt a kapuban.

A Bundesliga állása:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére